Премиерът отново нападна президента: Аз нямам ментори, така че може би

...
Премиерът отново нападна президента: Аз нямам ментори, така че може би
Коментари Харесай

Денков отвърна на Радев: Президентът не ми е ментор

Премиерът още веднъж атакува президента: 

" Аз нямам ментори, тъй че може би това е казусът на президента - и той не ми е наставник, няма други ментори. Има доста по-важни неща от това да разясня някакви изявления на хора, които в действителност нямат значение. Този, който излиза от рамките, е президентът. "

Tова съобщи в Бургас министър председателят Николай Денков като добави, че постоянно е казвал, че институциите би трябвало да работят съгласно това, което е заложено в Конституцията и законите.

" Излезли сме от времето, в което единствено се приказва. Продължаваме с инспекциите, измененията ще доведат до резултати. Това разяснява министър председателят във връзка случая ", при който пийнал водач блъсна и умъртви момче на пешеходна пътека в София.

Денков разяснява и достиженията на държавното управление в региона на висшето обучение, преди началото на академичната година.

" Студентските стипендии са увеличени доста - техният рамер към този момент е от 120 до 200 лева Отваряме стратегия в размер на 100 млн. лв. за ремонт на общежития. Отделяме 12 млн. лв. за ограждане и облагородяване на 3 студентски кампуса в " Студентски град ". Продължаваме да финансираме студентските практики ", подчертава Денков, представен от Българска национална телевизия.

 

           
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР